Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  «Αταξία…» – Έχει χαθεί κάθε έλεγχος στον ΣΥΡΙΖΑ – Σε αδιέξοδο ακόμη και ο Τσίπρας με αυτούς που έχει μπλέξει

  “Αταξία”. Έτσι παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ αξιόπιστος συνομιλητής της στήλης μέσα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Ο φανατισμός και το μίσος ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ομάδες ξεχειλίζουν. Η αντιπολίτευση δεν δείχνει να αποδίδει. Η βάση έχει απογοητευτεί. Τα διαλυτικά φαινόμενα είναι πλέον εμφανή. Και ο Αλέξης Τσίπρας; Τι κάνει ο Αλέξης Τσίπρας; Αδυνατεί να ελέγξει το κόμμα και από πάνω ανέχεται τους Τσακαλώτους, τους Σκουρλέτηδες, τους Παππάδες και όλους αυτούς τους… τιτάνες της πολιτικής.

  Η ίδια πηγή ανέφερε: “Δύσκολα θα ξεμπλέξει με αυτούς που έμπλεξε”.

  Αν δεν πάρει άμεσα πρωτοβουλίες ο Αλέξης ώστε να μαζέψει το σκορποχώρι που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα είναι δύσκολα και η Δεξιά θα μας κατσικωθεί για πολύ στον σβέρκο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ