Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαρισμένο το πανελλήνιο για τη στήριξη που παρέχει η Εφημερίδα των Συντακτών σε πρόσωπο που έχει παραπεμφθεί για εγκληματική οργάνωση!

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Οι σχέσεις είναι γνωστές. Από τα χρόνια του “Ιού της Ελευθεροτυπίας”. Ωστόσο, το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο την πρωτοφανή απόπειρα της Εφημερίδας των Συντακτών να στηρίξει τον “δικαιωματιστή” Παναγιώτη Δημητρά, ο οποίος έχει παραπεμφθεί για εγκληματική οργάνωση (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

  Βέβαια οι εποχές έχουν αλλάξει. Και εκείνοι που φορούν τον μανδύα του… Αριστερού “παίζοντας” τις δήθεν προοδευτικές “αμερικανιές” που καμία σχέση με την Αριστερά δεν έχουν – αντίθετα λειτουργούν ως καμουφλάζ για την προπαγάνδα των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων απόψεων – και τα βρόμικα παιχνίδια των ύποπτων ΜΚΟ δεν πείθουν κανένα.

  Δείτε το άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ