Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Πρωτοχρονιάτικο σοκ στο Μαξίμου: Οι βασιλόπιτες με το σύνθημα το γνωστό κατά του Μητσοτάκη

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Μια βόλτα στο δρόμο και στα καταστήματα αρκεί. Η δημοφιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταρρεύσει και σε λίγο οι δημοσκόποι δεν θα μπορούν να κρύψουν αυτή την πραγματικότητα. Η οργή του κόσμου είναι ασυγκράτητη για τον ανίκανο καταστροφέα της χώρας. Εξάλλου από την ημέρα που έχει αναλάβει η Μητσοτάκης η κατάσταση στη χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

  Σε αυτό το κλίμα οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι, αν όχι σοκαρισμένοι, τότε πολύ προβληματισμένοι.

  Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με βασιλόπιτες στις οποίες αναγράφεται, αντί των εορταστικών μηνυμάτων για το νέο έτος, το σύνθημα το γνωστό κατά του Μητσοτάκη που ήταν το κυρίαρχο σλόγκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

  Οι συνεργάτες του Μητσοτάκη δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν αυτή την κρίση… Προς το παρόν πραγματοποιούν επισκέψεις σε ζαχαροπλαστεία για να αντιληφθού ποια είναι η έκταση του φαινομένου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ