Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πασίγνωστος πανίσχυρος εφοπλιστής χαρτζιλικώνει «αγωνιστές» της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς;

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Όταν ολοκληρώσω το ρεπορτάσ και έχω διασταυρώσει όλες τις πληροφορίες σας υπόσχομαι ότι θα πέσει πολύ γέλιο.

  Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι πανίσχυρος και πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής χαρτζιλικώνει “αγωνιστές” της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, οι οποίοι κυρίως σχετίζονται με συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα του περιθωρίου.

  Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε εκείνους που έχει μετατρέψει σε υπαλληλάκια του (κάτι κακόμοιρους απόφοιτους λυκείου που αν και απόφοιτοι λυκείου ανέλαβαν καθήκοντα, κάτι καθηγητές της κακιάς ώρας και κάτι μαϊντανούς – πρώην κομπάρσους, καταπιεσμένες… ψυχές που κάνουν ψυχοθεραπεία στα σόσιαλ μίντια), αλλά και σε συνδικαλιστές, συζύγους… ακόμη και “ερευνητές” δημοσιογράφους που τους συντονίζουν “οικόσιτά” του.

  Γιατί; Μα για να κάνουν τις δουλειές του ή και τις… ζημιές του. Για παράδειγμα να ξεσηκώνουν κόσμο εναντίον ανταγωνιστών και εχθρών ή ακόμη και να παρεμβαίνουν πολιτικά. Για ένα περίεργο ρόλο, ενώ οι “μεγάλοι αυτοί αγωνιστές” βρίσκονται στο περιθώριο, βρίσκουν βήμα μόνιμα σε συγκεκριμένα ΜΜΕ. Και το χαρτζιλίκι χαρτζιλίκι, ενώ ο όχλος των σόσιαλ μίντια ακολουθεί πιστά.

  Στο τέλος θα γελάσει ο κάθε πικραμένος…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ