Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ με το δώρο του Κουρτάκη που εμπλέκει τον Μητσοτάκη σε σκάνδαλο μεγατόνων – Έξαλλοι στο Μαξίμου με τον στενό φίλο του Μαρινάκη

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Το δώρο του Κουρτάκη

  Μάννα εξ ουρανού ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ οι αποκαλύψεις του εκδότη της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και στενού φίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη, “Φιλελεύθερος”, δημιουργήθηκε στο γραφείο του Μητσοτάκη με τη συμμετοχή και της V+O.

  Στην Κουμουνδούρου ήδη πανηγυρίζουν. Και αυτό διότι την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει οδηγήσει τον Νίκο Παππά σε προανακριτική επιτροπή για τις τηλεοπτικές άδειες και τις καταγγελίες Καλογρίτσα, στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο ήδη για “Φιλελεύθερος Gate” και αλαλάζουν κυριολεκτικά λέγοντας “ότι θα έρθει και η ώρα του Μητσοτάκη”. Εξάλλου ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει στη Βουλή ότι η ΝΔ έχει δημιουργήσει κακό προηγούμενο, το οποίο στο μέλλον μια πιθανή κυβέρνησή του θα αξιοποιήσει.

  Οργή Μητσοτάκη

  Στο μεταξύ οι αποκαλύψεις Κουρτάκη που εμπλέκουν ευθέως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, έχουν προκαλέσει οργή στο Μέγαρο Μαξίμου και κάποιοι ήδη κάνουν λόγο για αποκαλύψεις που έρχονται… αυτή τη γορά για τον στενό φίλο του κουμπάρου της Ντόρας.

  Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ