Τρίτη, 26 Απριλίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Ο απόλυτος εξευτελισμός της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και των… ιδιοκτητών της πλάκας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Διαβάστε πως έχουν τα πράγματα.

  Τα τελευταία χρόνια, οι “ιδιοκτήτες” του ΣΥΡΙΖΑ (του 3% πριν και του 1% μετά τη διάσπαση του 2015), τραμπούκιζαν στην Κουμουνδούρου και στις τοπικές τους “ξενόφερτους”. Ταυτόχρονα ένα σκυλολόι από κατακαημένα τρολς “εβριζε” τους εσωκομματικούς αντιπάλους στο διαδίκτυο.

  Τώρα τα πράγματα άλλαξαν. Το “πράσινο ποτάμι”, αυτό που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ ντε, κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελώντας τη ραχοκοκαλιά του “προεδρικού στρατοπέδου”. Αποτυπώθηκε αυτό στις εσωκομματικές εκλογές. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ότι “ΣΥΡΙΖαίοι δεν γίνεται να φυτρώσουν”.

  Ήρθε η ώρα της πληρωμής. Οι “ιδιοκτήτες” τις ημέρες του συνεδρίου θύμιζαν αδύναμα φοβισμένα και δειλά (όπως πάντοτε ήταν) ανθρωπάκια. Θα τους “ξεράσει” σύντομα το νέο σύστημα που αποτυπώθηκε στον συσχετισμό. Ακόμη και οι τραμπουκισμοί και τα βρισίδια σε βάρος τους ήταν μέσα στο πρόγραμμα, στο σχέδιο.

  Επειδή δεν έχουν κάπου αλλού να πάνε (εξάλλου κάποιοι υπεραριστεροί της πλάκας ψήφισαν σκληρά μνημόνια), θα παραμείνουν στο μαντρί και θα ανέχονται να τους γελοιοποιούν.

  Εξευτελισμός.

  Κάρμα…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ