Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Κρύβει πολλά η άγνωστη και πολύ μακρινή σχέση του Ανδρουλάκη με τον Γιάννο Παπαντωνίου

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Ο Νίκος Ανδρουλάκης, από το 1997, οπότε δραστηριοποιήθηκε στους κόλπους της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ στην Ξάνθη, υπήρξε δηλωμένος, φανατικός εκσυγχρονιστής και οπαδός του Κώστα Σημίτη. 

  Ο πατέρας του, Μαρίνος, υπήρξε από τους φανατικότερους και πλέον δραστήριους υποστηρικτές του Κώστα Σημίτη και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη. Ήταν αυτό που λέμε “κομματάρχης”.

  Διαβάστε τι αποκάλυπτε το PERIODISTA.GR στις 14 Νοεμβρίου 2017:

  Οι γνωρίζοντες κάνουν λόγο για πολύ στενές σχέσεις με το δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη στις κυβερνήσεις του, τον Γιάννο Παπαντωνίου (Ιδιαίτερα την εποχή που εκείνος ήταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας). Σχέσεις, που όπως λένε “κρύβουν διάφορα” και τα οποία αν ποτέ έρχονταν στην επιφάνεια θα μπορούσαν να αλλάξουν την οπτική πολλών έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος πολλές φορές έχει υπάρξει λάβρος κατά της οικογενειοκρατίας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ