Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021

Protergia Charge: Το μέλλον της ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη φτάσει στο Δήμο Αθηναίων

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, δείχνει το δρόμο για το μέλλον...
More

  Latest Posts

  Διαπλοκή, Μητσοτάκης και Τσίπρας θέλουν Ανδρουλάκη – Όλοι βολεύονται με το μικρό ΚΙΝΑΛ του ακίνδυνου μαθητευόμενου μάγου που εξωθεσμικοί παράγοντες τον κάνουν ότι θέλουν

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αν τελικά εκλεγεί, αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση ώστε το Κίνημα Αλλαγής να παραμείνει ένα μικρό κομματίδιο, ένας κομπάρσος της πολιτικής ζωής.

  Όλοι βολεύονται:

  Η διαπλοκή και τα δομημένα συμφέροντα γιατί θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν το κόμμα ενός αδύναμου πολιτικού, ο οποίος θυμίζει κομματάρχη περασμένων δεκαετιών, ως ρυθμιστικό εργαλείο στο πολιτικό σκηνικό ανάλογα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις της.

  Ο Μητσοτάκης γιατί, αν χρειαστεί στο μέλλον, θα έχει έναν σίγουρο σύμμαχο, ενώ από τη Δευτέρα, αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης, το ΚΙΝΑΛ θα παραμείνει δεκανίκι της Δεξιάς με την καθοδήγηση των Σημίτη, Βενιζέλου, Λοβέρδου.

  Ο Αλέξης Τσίπρας διότι με τον Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αποκλείεται ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ να κατευθυνθεί στο δεξιό (απο)κομμα του Ανδρουλάκη. Με τον Ανδρουλάκη η κυριαρχία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά δεν πρόκειται να απειληθεί.

  Αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης ο μεγάλος χαμένος θα είναι το ΚΙΝΑΛ, το οποίο σε συνθήκες πόλωσης ίσως μείνει και εκτός βουλής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ