Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση – βόμβα δείχνει ντέρμπι ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ανατροπή – Καταρρέει το κόμμα Μητσοτάκη, σοκ για Ανδρουλάκη

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία και αυτό είναι εμφανές, αρκεί να περπατήσει κάποιος στον δρόμο για να δει την οργή του κόσμου για τον Μητσοτάκη και τη λαομίσητη κυβέρνησή του. Οι δε υπουργοί (βλέπε Άδωνι) δέχονται σφοδρές αποδοκιμασίες όπου και αν βρεθούν.

  Την κατάρρευση, όμως, της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει και δημοσκόπηση που, όπως πληροφορείται η στήλη, έχει διενεργήσει Πρεσβεία Δυτικού κράτους στην Αθήνα.

  Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία έχει πέσει στο 29% με την τάση να είναι πτωτική, ενώ το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι της τάξης του 25%.

  Το δε ΚΙΝΑΛ δύσκολα θα ξεπεράσει το 10% (Μην βλέπετε της δημοσκοπήσεις της ντροπής που διενεργούνται από εντελώς αναξιόπιστες – όπως έχει δείξει η εμπειρία – εταιρείες δημοσκοπήσεων). Ο πραγματικός στόχος του Ανδρουλάκη είναι απλά να ξεπεράσει το ποσοστό της Φώφης και η πραγματικότητα είναι ότι σε συνθήκες πόλωσης θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα κοντέρ έχει σπάσει η αδιευκρίνιστη ψήφος, ενώ μεγάλη είναι η διαρροή ψηφοφόρων της ΝΔ προς ακροδεξιούς πολιτικούς φορείς και σχηματισμούς.

  Δεν αποκλείεται στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ