Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Γραφικές καταστάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα βγουν δεύτεροι στις εκλογές, αλλά θα έχουν χτίσει το προφίλ της Τσαπανίδου

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Σπάνε τα κοντέρ της γραφικότητας όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και ενώ η χώρα έχει εισέλθει στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

  Μία “βόλτα” στα σόσιαλ μίντια αρκεί για να διαπιστώσει κανείς το παραπάνω.

  Τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται σταθερά δεύτερος σε όλες τις δημοσκοπήσεις, τη στιγμή που είναι πιθανή η επιβεβαίωση του καταστροφικού για τον Τσίπρα σεναρίου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρεθεί κάτω από το 31%, τη στιγμή που ο κόσμος ψάχνει να βρει ποιο είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου δίνει γραμμή σε τρολ και διαφόρους πικραμένους να γράφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσο καλή είναι η Πόπη Τσαπανίδου, πως “γαζώνει” στα κανάλια και άλλα τέτοια γραφικά.

  Εντάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος, αλλά θα έχει γίνει καλή δουλειά στο χτίσιμο του προφίλ της Τσαπανίδου.

  Στην πραγματικότητα οι αδυναμίες της Πόπης έχουν καταστεί εμφανείς από την αρχή. Αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ τη βρήκαν τη λύση. Δίνουν γραμμή στα τρολ να βαφτίζουν το ψάρι κρέας και την αδυναμία ή την ανεπάρκεια “εναλλακτική” στον “ξύλινο πολιτικό λόγο”.

  Κρίμα!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ