Τρίτη, 26 Απριλίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Βόμβα από ξένο διπλωμάτη στην Αθήνα: «Η ΝΔ του Μητσοτάκη θα είναι δεύτερη στις εκλογές» – Ποιο ποσοστό προβλέπει ξένη πρεσβεία

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Τα πράγματα έχουν πάρει πλέον τον δρόμο τους. Και για να ακριβολογούμε η κατρακύλα του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του δεν μπορεί να σταματήσει.

  Η αδυναμία διαχείρισης της πανδημίας, η ανικανότητα που επέδειξε ο κυβερνητικός θίασος στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε κρίσης, η έκρηξη των τιμών στην ενέργεια και σε όλα τα αγαθά και βέβαια η εθελόδουλη και εθνικά επικίνδυνη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού στο ουκρανικό ζήτημα προδιαγράφουν το άδοξο τέλος της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από το 1974 μέχρι σήμερα.

  Τα παραπάνω διαπιστώνουν και έμπειροι διπλωμάτες ξένων κρατών στην Αθήνα. Ένας από αυτούς (Πρεσβείας ισχυρού κράτους) προέβλεπε τις προάλλες, μιλώντας σε ιδιωτική συζήτηση, ότι αν η ΝΔ συνεχίσει έτσι θα είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές.

  Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Πρεσβείας του το καλοκαίρι τα ποσοστά του κόμματος Μητσοτάκη θα πέσουν κάτω από το 25%!

  Είναι προφανές ότι οι πολιτικές εξελίξεις με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών θα είναι ραγδαίες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ