Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αν ο Τσίπρας είναι δεύτερος θα είναι αποτυχία (χωρίς προηγούμενο). Θα είναι, όμως, καταστροφή αν…

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Ας μην κοροϊδευόμαστε.

  Αν ο Αλέξης Τσίπρας καταφέρει να είναι δεύτερος στις εκλογές έχοντας απέναντί του τον διεφθαρμένο θίασο Μητσοτάκη, θα πρόκειται για κατόρθωμα.

  Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο και μάλιστα με διαφορά. Ακόμη και αν η διαφορά δεν είναι στις 8 ή τις 10 μονάδες, είναι σίγουρα στις τέσσερις. Πρόκειται για άθλο. Δεν έχει ξανασυμβεί κόμμα της αντιπολίτευσης να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι, ενώ έχει απέναντί της μία καταστροφική κυβέρνηση όπως αυτή που μας κυβερνά.

  Μου λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει πως θα είναι δεύτερος στις εκλογές και για αυτό προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερη διαχείριση, ώστε να μην αντιμετωπίσει στη συνέχεια εσωκομματικά προβλήματα και για να μην σβήσει η προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοπορεία.

  Αναμφίβολα η δεύτερη θέση θα ισοδυναμεί με αποτυχία.

  Αν, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από το ποσοστό που είχε πάρει στις εκλογές του 2019, δηλαδή κάτω από το 31% θα πρόκειται για καταστροφή. Ο Τσίπρας θα έχει καταγραφεί ως looser και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης, ώστε να μηνα ζήσουμε με τη Δεξιά ισόβια στην εξουσία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ