Πυθία: Εγκαταλείπουν τον Χάρη Δούκα οι «χορηγοί» – Μπορεί να μην είναι ούτε καν δεύτερος λένε οι δημοσκόποι

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Χάρη Δούκα και αυτό το μαθαίνω ακόμη και από “συστήματα” των οποίων μέχρι χθες είχε την υποστήριξη. Το “χορηγοί” που είδατε στον τίτλο δεν είναι κυριολεκτικό. Δεν ξέρω αν έχει χορηγούς ο Χάρης Δούκας, με την έννοια ότι τον στηρίζουν οικονομικά. Και δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να παραπληροφορήσω την κοινή γνώμη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, έστω και αν κανείς δεν γνωρίζει πως πληρώνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, που σε μία κρίση μεγαλείου θέλησε να γίνει αρχηγός του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος, τις περιοδείες και την προεκλογική του εκστρατεία.

Πάντως τα συμφέροντα που στηρίζουν αρχίζουν και “μαζεύονται” διότι δεν βλέπουν προοπτική. Οι προβλέψεις δεν είναι καλές και θα αποσύρουν σταδιακά τη στήριξή τους.

Την καλή εκκίνηση, σε ένα περιβάλλον με ελάχιστους υποψηφίους, την διαδέχεται η πτώση των ποσοστών του Χάρη Δούκα, όπως καταγράφεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις, σε ένα περιβάλλον με πολλούς υποψηφίους.

Όπως μου λένε οι δημοσκόποι, με τους οποίους συνομιλώ, ο Χάρης Δούκας κινδυνεύει να μην τερματίσει ούτε καν δεύτερος στον πρώτο γύρο. Ποιος θα τερματίσει δεύτερος; Θα το δούμε. Πρώτος, πάντως, στο πρώτο γύρο θα είναι σίγουρα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ