Πρώην στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά ο πρώτος υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του Λοβέρδου

Συμπληρώνεται το παζλ για το ευρωψηφοδέλτιο των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου με σκοπό να έχει ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Απριλίου.

Στόχος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, όπως ο ίδιος λέει, είναι μέσα στο ευρωψηφοδέλτιο να υπάρχουν πρόσωπα από την κοινωνία, τον επιστημονικό κλάδο και την αυτοδιοίκηση. Πρωταγωνιστές του Ανδρέα Λοβέρδου θα είναι «πολίτες με διαδρομή».

Μία απ’ αυτές τις υποψηφιότητες είναι κι αυτή του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο οποίος με σημερινή του δήλωση ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου δίπλα στον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Από εδώ, στις Βρυξέλλες, η ευρωπαϊκή ομάδα των Κεντρώων, Δημοκρατών και Φιλελεύθερων RENEW EUROPE NOW ξεκινά σήμερα την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές. Υψώνει ένα τοίχος απέναντι στην Ακροδεξιά, για την αναγέννηση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, με ασφάλεια και ελευθερία.

Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, το νέο κόμμα του Κέντρου στην Ελλάδα, θα συμμετέχουν ενεργά στον κοινό αγώνα με τους Κεντρώους της Ευρώπης. Με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ συμπαρατάσσομαι και εγώ, και σας καλώ να διαμορφώσουμε μαζί σε αυτές τις εκλογές μια Ευρώπη περισσότερο ισχυρή, περισσότερο κυρίαρχη, περισσότερο δημοκρατική».

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και μέλος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) από την θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Υπήρξε επί σειρά ετών πολύ στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά. Καθηγητής αντεγκληματικής πολιτικής και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...