Πρώην βουλευτής κέρδισε 3.000.000 ευρώ

Ο πιο πολυσυζητημένος πολιτικός στη Βουλή δεν ήταν άλλος χθες από έναν πρώην βουλευτή του εθνικοπατριωτικού τόξου. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη Ο εν λόγω πολιτικός (που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις βουλευτικές εκλογές), έγινε ξαφνικά … viral όταν έγινε γνωστό πως κέρδισε στο Λαϊκό Λαχείο 3.000.000 ευρώ.

Όσοι βουλευτές δεν πίστεψαν έσπευσαν να του τηλεφωνήσουν για να τον συγχαρούν, πλην όμως ο εν λόγω πολιτικός, (από χθες νέος εκατομμυριούχος), τους παρακαλούσε για ευνόητους λόγους (όπως έλεγε) να μην «το κάνουν βούκινο».

Ακόμα και «πηγαδάκια» βουλευτών σχηματίσθηκαν για να συζητήσουν την τύχη αυτού του πολιτικού, οποίος μέχρι προσφάτως καθόταν μαζί με νεοδημοκράτες βουλευτές στο Εντευκτήριο βουλευτών και δεν ήταν λίγοι γαλάζιοι που πίστευαν ότι τελικά θα προσχωρήσει στη ΝΔ. Βεβαίως στους βουλευτές της ΝΔ δεν έκανε έκπληξη το γεγονός ότι στις πρόσφατες αυτοδιοίκητές εκλογές, μετείχε σε ψηφοδέλτιο γαλάζιου υποψηφίου, αλλά αυτό που τους εντυπωσίασε ήταν ότι με έναν τρίδυμο λαχνό κέρδισε τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ζήτησαν μάλιστα και την γνώμη ειδικών πόσο θα είναι το καθαρό ποσό μετά φόρων που θα εισπράξει και επιστράτευσαν ένα πρώην υφυπουργό Οικονομικών να τους εξηγήσει: Αυτός αφού έκανε τους υπολογισμούς του, είπε ότι υπάρχει μια παρακράτηση φόρου 20% και ότι ο τυχερός πολιτικός θα εισπράξει τελικά 2.400.000 ευρώ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...