Πρόκληση Μητσοτάκη: Υποδέχτηκε πίσω τον Αυγενάκη που είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος υπαλλήλου

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ότι ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης επανεντάσσεται στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος. «Σας γνωστοποιώ την επανένταξη του βουλευτή Ηρακλείου κ. Ελευθέριου Αυγενάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει, στην επιστολή του, ο πρωθυπουργός.

«Σχετικά με την επανένταξη του κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τονίζουμε ότι εκτιμήθηκε η αναγνώριση του λάθους του από τον ίδιο για ένα συμβάν, το οποίο θεωρείται λήξαν και από την άλλη πλευρά, όπως επισήμως έχει δηλωθεί», αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

Φυσικά πρόκειται για πρόκληση άνευ προηγουμένου, αφού δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο τραμπούκος της ΝΔ είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος υπαλλήλου αεροδρομίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις