Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Intracom Defense: Επίσκεψη του Ακολούθου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, Αντισμήναρχος κ. Rashed Alaboudi, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί. Ο Ακόλουθος...
More

  Latest Posts

  Τι έγινε με τον υπολογιστή του Δημήτρη Λιγνάδη

  Ερώτηση κατέθεσαν 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διενεργήθηκαν οι αναγκαίες πράξεις στο στάδιο της αστυνομικής προανάκρισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

  Στην ερώτησή που κατατέθηκε με πρωτοβουλία της τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές αναφέρονται σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης, που εδώ και περίπου τρεις μήνες παραμένει κρατούμενος, μερικές ημέρες πριν από τη σύλληψη του φαίνεται να διέγραψε από τον υπολογιστή του όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία και αρχεία, με την διαδικασία format.

  Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν, παράλληλα, ότι απορίες δημιουργεί το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατόν να ανακτηθεί το υλικό που ενδεχομένως σβήστηκε από τον υπολογιστή και τα κινητά του τηλέφωνα.

  Στο πλαίσιο αυτό, τονίζουν ότι, επειδή πρόκειται για μια πολύκροτη υπόθεση, μείζονος πολιτικής, νομικής και κοινωνικής αξίας και οι αρχές οφείλουν να ενεργούν τάχιστα, έτσι ώστε να μην αφήνονται περιθώρια και δυνατότητες να «χάνονται» πολύτιμα τεκμήρια, αναμένουν με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του αρμοδίου υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ