Ο Φουρθιώτης ρίχνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Στη φόρα οι συνομιλίες του με κορυφαίο υπουργό του Μητσοτάκη και στέλεχος της ΝΔ

Πριν από λίγο ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στην δημοσιότητα τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον Υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Ο δεύτερος συμμετείχε μάλιστα σε πολλές εκπομπές του παρουσιαστή.

Οι συνομιλίες φαίνεται πως έχουν καταγραφεί 12 μήνες πριν, όταν ο παρουσιαστής ήταν πανίσχυρος και οι ποινικές του υποθέσεις δεν είχαν φτάσει σε επίπεδο διερεύνησης.

A2C5783B 955A 490A AEF6 09B37B946B36

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τις αναρτήσεις Φουρθιώτη ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

“Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;

Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους ;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος.”

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.