Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Καταγγελία – φωτιά: Ο Πάτσης έστελνε μπράβους για να εισπράξουν τα χρέη

  Με ρυθμούς «χιονοστιβάδας» αναδεικνύονται τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον… βίο και την πολιτεία του Ανδρέα Πάτση, ο οποίος… έκανε… πάρτι αγοράζοντας «κοψοχρονιά» τα δάνεια πολιτών.


  Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά ενός πολίτη που διατηρεί κατάστημα στο Χαλάνδρι να καταγγείλει ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα, (ο οποίος την Πέμπτη πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή), τη δυσάρεστη εμπειρία του με πρωταγωνιστή τον πρώην «γαλάζιο» βουλευτή.

  Ο καταστηματάρχης καταγγέλλει ότι ο Πάτσης χρησιμοποίησε «μαφιόζικου» τύπου τακτικές ώστε να εισπράξει τα χρέη, στέλνοντας μπράβους και δίνοντας στον πολίτη… δύο ημερών ώστε να του καταβάλλει τα χρήματα!
  Ήταν μια ιστορία από παλιά, από το 2013. Δεν ήταν μεγάλο το χρέος αλλά το είχε πάρει από τον προμηθευτή σε πολύ χαμηλότερη τιμή», ανέφερε ο πολίτης συνομιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα.

  «Ακολούθησα αυτό που ήθελε, έφερε διάφορους μπράβους. Απαίτησε σε δύο μέρες να εξοφληθεί το ποσό. Ενώ εγώ είχα συμφωνήσει με τον προμηθευτή άλλα…», συμπλήρωσε ο καταστηματάρχης, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακούει έκπληκτος την ιστορία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ