Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Διαρροή σοκ από το Μαξίμου μέσω ΣΚΑΪ – Σενάριο «βόμβα» για τις εκλογές – Ο Μητσοτάκης μπορεί να παραμείνει περισσότερο χωρίς εκλογές! (vid)

  Σημειώνεται ότι οι τουρκικές εκλογές θα γίνουν στις 18 Ιουνίου του 2023.

  Έτσι λοιπόν διέρρευσαν ότι καλό είναι να αποφευχθούν οι εκλογές τον Απρίλιο γιατί… μπορεί να έχουμε «θερμό» επεισόδιο μέχρι τις εκλογές του Μαΐου.

  Βέβαια πολύ σίγουροι είναι ότι και οι εκλογές στη Τουρκία θα γίνουν στην ώρα τους.

  «Είχα την Παρασκευή μία συζήτηση με ένα κυβερνητικό στέλεχος το οποίο μου είπε το αποτέλεσμα, στην ουσία συζητήσεις του με ένα υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος.

  Γιατί η συζήτηση ήταν πότε θα γίνουν εκλογές, και μου λέει, κράτησε το αυτό, μιλώντας μαζί του, μου λέει ότι ίσως η καλύτερη εκδοχή για εμάς θα ήταν, οι εκλογές να γίνουν την ημέρα που θα γίνουν και στην Τουρκία. Του λέω γιατί;

  Μου λέει σκέψου να γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα οι πρώτες τον Απρίλιο, oι δεύτερες τον Μάιο και μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων να υπάρξει ένα επεισόδιο με την Τουρκία.

  Ποιος υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα δώσει στις ένοπλες δυνάμεις το OK να προχωρήσουν; να ζήσεις ένα επεισόδιο τύπου 96 με μία Τουρκία που είναι πιο προκλητική από πότε από το 23 και μετά και να έχεις έναν υπηρεσιακό πρωθυπουργό που θα πρέπει να δώσει το OK να επιτεθούν οι ένοπλες δυνάμεις».

  Να σημειώσουμε εδώ πως τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκια, αν υπάρξει στρατιωτική εμπλοκή, μπορεί να παραταθεί η παραμονή των κυβερνήσεων χωρίς εκλογές για όσο χρειαστεί!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ