Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Γιώργος Παπανδρέου: Debate με τους πολίτες – Δεν μπορεί να ρυθμίζουν οι ισχυροί τη μοίρα της Δημοκρατίας

  Μπορεί να μη συμμετέχει στο debate της 29ης Νοεμβρίου, όμως ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει την περιοδεία του με σταθμούς αυτές τις μέρες σε Άργος, Νέα Κίο, Τρίπολη και Καλαμάτα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

  Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας και το Χυμοποιείο Εσπερίδες, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «Σήμερα συζήτησα με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Η περιφέρεια της παραγωγής και της εξέλιξης είναι ζωντανή και αυτό που χρειάζεται είναι το κίνητρο για τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον με τον άνθρωπο στο επίκεντρο»

  Μεγάλη ωστόσο ήταν τόσο η συμμετοχή των πολιτών στις ομιλίες του σε Νέα Κίο και Τρίπολη, όσο και η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, να προχωρήσει στην διεξαγωγή ανοικτού debate με τους πολίτες, οι οποίοι με την σειρά τους έλαβαν απαντήσεις από τον ίδιο σε όλα τα ερωτήματα τους.

  Το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, στην κεντρική του ομιλία στην Καλαμάτα στο κατάμεστο αμφιθέατρο “Αλ.Κουμουνδούρος” κατέθεσε το στίγμα του για την πολιτεία που οραματίζεται: «Χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια ισχυρή δημοκρατική πολιτεία, με θεσμούς που να λειτουργούν δημοκρατικά. Υπάρχουν αντιστάσεις όμως, κάποιοι βολεύονται με τον πελατειασμό. Δεν μπορεί να ρυθμίζουν οι ισχυροί και οι ημέτεροι τη μοίρα της Δημοκρατίας. Πρέπει να ρυθμίζει ο Ελληνικός λαός και η εκλεγμένη κυβέρνηση που εκπροσωπεί τα πραγματικά συμφέροντα του.»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ