Πρωτοφανείς αθλιότητες από τον Σταθάκη κατά του Στέφανου Κασσελάκη – Τον διέσυρε δημόσια ο Νίκος Καρανίκας: «Τώρα κατάλαβα γιατί δεν εκλέχτηκες» (pics)

Την ώρα που χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συρρέουν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου αρχηγού οι συγκρούσεις μεταξύ των υποστηρικτών της μιας ή της άλλης πλευράς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική και πρόσωπα όπως ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης, με πιο σοβαρό και αποστασιοποιημένο προφίλ, φτάνουν να «απασφαλίζουν» με αιχμηρά σχόλια στο Facebook.

Ειδικότερα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανάρτησή του αποκαλεί τον Στέφανο Κασσελάκη με τον «Μπέπε Γκρίλο» που έρχεται να φτιάξει το «Κίνημα των 5 αστέρων» κόντρα στη διάκριση αριστεράς –  δεξιάς, όπως λέει καλώντας ταυτόχρονα σε «Μάχη μέχρι τέλους» για τη διάσωση του κόμματος από αυτή την εξέλιξη.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη – στη μία μαζί με τον Βαγγέλη Αντώναρο και στην άλλη με τον Παύλο Πολάκη.

«Τώρα κατάλαβα γιατί δεν εκλέχτηκες» απαντά στα σχόλια της ανάρτησης ο Νίκος Καρανίκας, ως θερμός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Σταθάκης έγραψε:

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!».

Με τον Νίκο Καρανίκα να απαντάει με καρφί για την μη εκλογή του πρώην υπουργού καταλογίζοντάς του εμπάθεια:

«Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκεσ. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνεις την σκέψη σου ακυρώνοντας την λογική όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινοζα».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...