Πρωτοφανής… εξομολόγηση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για Πρέσπες: «Δεν υπάρχει αλάθητο, ίσως πρέπει να πούμε συγνώμη»

Ενώ η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί την κρίση με τη Βόρεια Μακεδονία, φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τη στάση που το κόμμα είχε τηρήσει ως αξιωματική αντιπολίτευση, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε μία πρωτοφανής… εξομολόγηση, ο βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Οικονόμου, αναφερόμενος στη στάση που τήρησε η ΝΔ κατά την ψήφιση της Συμφωνίας από τη Βουλή και σε ερώτηση αν δικαιώνεται ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είπε ότι «κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη», διερωτώμενος, μάλιστα, «το αλάθητο ποιος το έχει;».

Στη Νέα Δημοκρατία αναμένονται και άλλες… κωλοτούμπες ενώ η στάση της ΝΔ κατά τη διάρκεια της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών μάλλον θα την απασχολήσει για καιρό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;