Προπηλακισμός και δημόσιος διασυρμός του Θεοδωρικάκου σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ

Σκηνές απίστευτου γέλιου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Ωδείο Αθηνών, απέναντι από την ιστορική έδρα της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης, όπου γιορτάστηκαν τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ.

Ήταν εκεί σχεδόν όλοι οι πρόεδροι, με εξαίρεση τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Δηλαδή, οι Τσιγκούνης, Βουλγαράκης, Χατζηδάκης, Σιδέρης, Στυλιανίδης, Κουλιζάκος, Παπανικολάου, Γεωργίου, Βέργος και άλλοι.

Σαν τη μύγα μες στο γάλα ξεχώριζαν στο ακροατήριο της αναμνηστικής εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ ο πρώην γενικός γραμματέας της ΚΝΕ, βουλευτής της Ν.Δ. σήμερα, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, το πρώην στέλεχος της ΠΑΣΠ -αλλά πάντως σεμνός- Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Χάρης Θεοχάρης, που, ως γνωστόν, μοιάζει με την Κόκα-Κόλα – πάει με όλα.

Μόλις είδε τον Θεοδωρικάκο στην πρώτη σειρά των καθισμάτων ο Βουλγαράκης ξέσπασε σε γέλια. «Εσύ πότε ήσουν στην ΟΝΝΕΔ, αγόρι μου;» φώναζε.

Μόλις τελείωσε η ομιλία του Μητσοτάκη, ο Θεοδωρικάκος σηκώθηκε και έφυγε. Ενώ όλη η παλιά φρουρά έβγαλε φωτογραφίες μαζί με τη νέα έξω από τα γραφεία της Ρηγίλλης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;