Προκαλεί ξανά ο Βορίδης για τα Τέμπη: «Αβάσιμη η κατηγορία για 57 δολοφονίες» (vid)

Για τα Τέμπη, τις παραιτήσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου αλλά και τη «μονταζιέρα» μίλησε μεταξύ άλλων το πρωί ο Μάκης Βορίδης.

«Θέλουν να παραπέμψουν έναν υπουργό για 57 ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως. Ας καταθέσουν αίτημα για προανακριτική για να δούμε πώς καταλαβαίνουν την ευθύνη των υπουργών», ανέφερε στον ΣΚΑΪ αρχικά ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε ότι «δούμε το κατηγορητήριο και το σκεπτικό θα αποφασίσουμε για την αντίδραση».

«Αβάσιμη η κατηγορία για 57 δολοφονίες επειδή ένας υπουργός παρέτεινε μια σύμβαση», επισήμανε.

Για το κλίμα που θα επικρατήσει έως τις ευρωεκλογές, ο Μάκης Βορίδης είπε ότι υπάρχουν αρκετά ζητήματα για να ασχοληθεί η κυβέρνηση, όπως το αμυντικό.

«Να μάθουμε ότι θέλει ο καθένας και εκεί υπάρχει η δικαιοσύνη για να τα διερευνήσει όλα. Όλα τα αιτήματα της πολιτικής αγωγής έχουν γίνει δεκτά. Ποιο είναι αυτό που συσκοτίζεται και καλύπτεται;», απάντησε στην ερώτηση αν θα μάθουμε αν και ποιος έχει το κάνει το μοντάζ στα ηχητικά των Τεμπών.

«Είχε πολιτική σκοπιμότητα η κυβέρνηση εκείνες τις ημέρες να αλλοιώσει τις συνομιλίες. Πόσο πιστευτό μπορεί να γίνει αυτό; Το ζήτημα των Τεμπών βρίσκεται στη δικαιοσύνη και οι πολιτικοί δεν επιτρέπεται να συζητά για αυτό», συμπλήρωσε.

«Σε λάθος τόπο και χώρο» Μπρατάκος και Παπασταύρου

Για την παραίτηση των Μπρατάκου-Παπασταύρου είπε ότι «συμμετείχαν σε κοινωνική εκδήλωση» που έγινε «σε λάθος τόπο και χώρο».

Για το δημοσίευμα του ομίλου που υποστήριξε ότι οι δύο υπουργοί είχαν πάει με εντολή του πρωθυπουργού είπε ότι «ο καθένας υποστηρίζει ό,τι θέλει. Η αποπομπή έγινε γιατί πήγαν και έδωσαν το λάθος μήνυμα».

Αναφορικά με το ζήτημα όξυνσης του κλίματος μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με εμπλοκή και της συζύγου του πρωθυπουργού, ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «το σημείο αφετηρίας είναι η ανάρτηση της κ. Ακρίτα. Η ίδια λέει ψέματα και το γνωρίζει. Ο πρωθυπουργός εκλέγεται βουλευτής από το 2004 και έχει ελεγχθεί το πόθεν έσχες του και από δικαστικούς».

«Θες να πεις κάτι για τον Μητσοτάκη, η σύζυγός του, πού εμπλέκεται σε αυτό;», πρόσθεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ