Προκαλεί η Ελεονώρα Μελέτη – Δηλώνει ότι δεν της φτάνουν οι 30.000 ευρώ το μήνα που παίρνει ως ευρωβουλευτής (vid)

“Αυτά τα χρήματα είναι ένας φάκελος, ο οποίος έχει το όνομά σου και μέσα από αυτόν πληρώνει το Ευρωκοινοβούλιο τους συνεργάτες σου στις Βρυξέλλες ή και στην Ελλάδα των οποίων οι αμοιβές είναι από 3.500 ευρώ και φτάνουν στα 11.000 ευρώ” δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε στο Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε για το ντύσιμό της στο Ευρωκοινοβούλιο και τα ποσά που ακούγονται πως λαμβάνουν οι ευρωβουλευτές.

«Εμένα το ντύσιμό μου μού αρέσει πάρα πολύ. Αν έχω φορέσει στολή κάπου, είναι στην τηλεόραση γιατί δεν θα με δεις ποτέ να καλημερίζω κόσμο στο σπίτι μου ή στην προσωπική μου ζωή με την μπούκλα και το σατέν φόρεμα. Έχω υποπέσει σε στυλιστικά λάθη, τα οποία έχουν αδικήσει τον εαυτό μου, την προσωπικότητά μου και το γούστο μου. Αν κάτσεις και παρατηρήσεις, όμως, τηλεοπτικά αυτό το ντύσιμο την τελευταία δεκαετία είναι η ταυτότητά μου. Στον ρόλο έμπαινα ως παρουσιάστρια. Εγώ πριν γίνω παρουσιάστρια κυκλοφορούσα με τα σακάκια μου και λόγω των ειδήσεων.

Το αν μένει κάποιος στο ντύσιμο, δεν είναι δικό μου θέμα. Εγώ είχα να δώσω ένα μήνυμα εκεί. Όταν βρίσκουμε τα πατήματά μας και την ταυτότητά μας τηλεοπτικά… Εκεί δεν υπάρχει κώδικας ντυσίματος.» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Οποιοσδήποτε θέλει να μάθει πόσα παίρνει ένας ευρωβουλευτής, μπορεί να το γκουγκλάρει. Πόσο; Σιγά μην είναι και 100.000 ευρώ. Υπάρχει μία τεράστια παραπληροφόρηση. Υπάρχει διαφάνεια και για το πόσα βγάζαμε ως επαγγελματίες άλλων ειδών και πόσα βγάζουμε ως ευρωβουλευτές. Εγώ μπαίνω μέσα κατά 60%. Όποιος μπει, μπορεί να δει τι έβγαζα ως παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια κι ως ευρωβουλευτής. Αυτά τα 30.000 που ακούγονται είναι παντελώς ψευδή πληροφορία.

Αυτά τα χρήματα είναι ένας φάκελος, ο οποίος έχει το όνομά σου και μέσα από αυτόν πληρώνει το Ευρωκοινοβούλιο τους συνεργάτες σου στις Βρυξέλλες ή και στην Ελλάδα των οποίων οι αμοιβές είναι από 3.500 ευρώ και φτάνουν στα 11.000 ευρώ. Δεν έχεις δικαίωμα να αγγίξεις αυτά τα χρήματα και δεν έχεις πρόσβαση. Δεν μπορείς να κλέψεις εύκολα την Ευρωπαϊκή Ένωση» ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις