Προειδοποίηση Μεντβέντεφ: Πιο κοντά η «πυρηνική αποκάλυψη» όσο δίνουν καταστροφικά όπλα στην Ουκρανία

Όσο πιο καταστροφικά όπλα δίνει η Δύση στην Ουκρανία τόσο πιο κοντά έρχεται η Πυρηνική Αποκάλυψη υποστήριξε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, αναφερόμενος στην πρόσθεση των Δυτικών να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς πιλότους και να στείλουν στο Κίεβο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16.
«Όσο περισσότερα όπλα παρέχονται, τόσο πιο επικίνδυνος θα είναι ο κόσμος.
Και όσο πιο καταστροφικά είναι αυτά τα όπλα, τόσο πιο πιθανό θα γίνεται το σενάριο αυτό που συνήθως ονομάζεται πυρηνική αποκάλυψη» επισήμανε ο Medvedev, αναφέροντας πως «όλες οι ενέργειες που στοχεύουν στη στρατιωτική ενίσχυση του καθεστώτος του Κιέβου οδηγούν τελικά σε ένα μόνο πράγμα: στην αύξηση του αριθμού των θυμάτων και στην παράταση της στρατιωτικής σύγκρουσης.

Πυρά στο Κίεβο για την επίθεση στο Belgorod

Επιπλέον, ο Medvedev εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της Ουκρανίας για την επίθεση στη ρωσική επαρχία του Belgorod.
O Ρώσος αξιωματούχος τόνισε ότι το Κίεβο ψεύδεται όταν λέει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτήν την επίθεση, επισημαίνοντας πως το καθεστώς του Κιέβου και οι χορηγοί του σε ΗΠΑ και ΕΕ είναι υπεύθυνοι για ότι συνέβη.
«Η ευθύνη για αυτή τη δολιοφθορά, βαρύνει το καθεστώς του Κιέβου και τελικά τους χορηγούς του στο εξωτερικό, δηλαδή την Ουάσινγκτον και τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με άλλα συμμαχικά κράτη, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτή είναι η άμεση ευθύνη τους» υπογράμμισε ο Medvedev, αναφέροντας πως αυτοί που είναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις, πρέπει να «καταστραφούν σαν αρουραίοι» και «να μην αιχμαλωτιστούν».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ