Που θα γίνει η δίκη για τα Τέμπη;

Η ανεύρεση κατάλληλης αίθουσας για την σημαντική δίκη της τραγωδίας των Τεμπών έχει προκαλέσει σημαντική προσοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα το αμφιθέατρο του πρώην ΤΕΙ Λάρισας, είναι η πιθανότερη τοποθεσία για τη διεξαγωγή της δίκης.

Ανάλογες δίκες μεγάλης σπουδαιότητας, όπως αυτή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, που προσελκύουν πολυάριθμο κοινό, συνήθως διεξάγονται σε μεγάλες αίθουσες όπως αυτές του εφετείου στην Αθήνα ή στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Η επιλογή του αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων που αναμένεται να παραστούν. Εκτός από τους κατηγορούμενους και τους δικηγόρους τους, θα παραστούν μάρτυρες, συγγενείς των θυμάτων, επιζώντες και πλήθος κόσμου, κάτι που απαιτεί μια αίθουσα με μεγάλη χωρητικότητα.

Η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς το τέλος της άνοιξης, με στόχο την ταχεία προώθηση των διαδικασιών, όπως αναφέρουν πηγές του documentonews.gr.

Εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης, η δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη προσελκύει έντονο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και πολυπληθές γεγονός στον τομέα της δικαιοσύνης.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...