Πολιτικός σεισμός: Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα – έκπληξη που θέλει ο Μητσοτάκης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Μπορεί ο Κυριάκος να έχει αφήσει μεγάλη ευελιξία στους συνεργάτες του για τα ψηφοδέλτια των περιφερειών, διατηρεί όμως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Σύμφωνα μάλιστα με διαρροές από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, που μεταδίδει το newsbreak.gr η πιθανότητα εισόδου τόσο της Σοφίας Μπεκατώρου όσο και της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος Μητσοτάκη, είναι μεγάλη.

Με την άποψη αυτή όμως δεν συμφωνούν κορυφαίοι υπουργοί, κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί, που καταλαβαίνουν ότι μία τέτοια εξέλιξη, «ψαλιδίζει» τις δικές τους πιθανότητες για μια πολυπόθητη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Εάν μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμμείνει στην συγκεκριμένη επιλογή, δεν αποκλείεται μετά την ανακοίνωση του ψηφοδέλτιο επικρατείας να ζήσουμε δράματα

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση