Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις: Συγκλονιστικά στοιχεία εμπλέκουν Μητσοτάκη και Μαρέβα των σκανδάλων με τους Κουτσολιούτσους της Folli Follie

  Με βάση νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση Folli Follie, ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει τους τόνους και ζητά εξηγήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι πρόκειται για μεθόδευση Μητσοτάκη με στόχο «να αλλάξει την ατζέντα από τα αδιέξοδα στην πανδημία».

  Από τη μία, η αναφορά του ελεγκτή του διαχειριστικού ελέγχου ότι «δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους, ούτε εάν τα όσα γεγονότα περιγράφονται πραγματικά έλαβαν χώρα (…)» (σ.σ. αναφέρεται στα μέηλ), από την άλλη η επιχειρηματική σύνδεση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέλους της οικογένειας Κουτσολιούτσων με την Μαρέβα Μητσοτάκη, οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντεπίθεση.

  Σε νέα ανακοίνωσή του τονίζει ότι:

  «Σιγά – σιγά έρχονται στο φως αποκαλύψεις που φανερώνουν το στήσιμο που μεθόδευσε ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει την ατζέντα από τα αδιέξοδα στην πανδημία, την οικονομία αλλά και το πάρτι εκατομμυρίων που έχει στήσει με τις απευθείας αναθέσεις, με πρόσχημα την πανδημία και τα αδιαφανή και χωρίς σχέδιο προγράμματα δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά προγράμματα.

  Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε είχαν καμία επαφή με την οικογένεια Κουτσολιούτσου.

  Όσοι με ψεύδη και συκοφαντικά υπονοούμενα επιχείρησαν να κακοποιήσουν την αλήθεια, σύντομα θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη.

  Αντίθετα όμως, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, η οικογένεια Μητσοτάκη είχε από χρόνια στενότατες σχέσεις με την οικογένεια Κουτσολιούτσου και μάλιστα όχι μόνο κοινωνικές, αφού επιχείρηση των υπόδικων Κουτσολιούτσων χρηματοδοτείται από το 2014 από την εταιρία Endeavor, συνιδρύτρια της οποίας ήταν η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη.

  Περιμένουμε λοιπόν να δώσει απαντήσεις, γιατί θέλει δεν θέλει, το στήσιμο που επιχειρεί είναι τόσο κραυγαλέο, που οι αποκαλύψεις αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να ξεδιαλύνουν το κουβάρι».

  Με βάση τα παραπάνω, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει στη ΝΔ και τον πρωθυπουργό προσωπικά τα εξής ερωτήματα:

  Ποια η σχέση της οικογένειάς του με του υπόδικους Κουτσολιούτσους;

  Με πόσα χρήματα και ποιες επιχειρήσεις των Κουτσολιούτσων χρηματοδότησε η εταιρεία Endeavor;

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ