Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  O Χρυσοχοϊδης πανηγυρίζει για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά μετά από εννέα μήνες και λίγα μέτρα πιο πέρα από την ΓΑΔΑ

  Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, που καθυστέρησε 9 μήνες, ενώ βρισκόταν στου Ζωγράφου.

  Άπαντες σε αστυνομία και Αρχές θεωρούσαν ότι είχε διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα σε χώρα των Βαλκανίων, για να αποφύγει τη σύλληψη μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 13 ετών και τριών μηνών. Μάλιστα, είχαν γίνει έρευνες στο Άγιο Όρος, ενώ υπήρχαν εικασίες ότι κρυβόταν σε μοναστήρι κάπου στα Βαλκάνια.

  Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για την τέταρτη μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το τελευταίο 15ήμερο.

  Συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική και την Ελληνική Αστυνομία για τις έρευνες, ενώ οι τρεις επιτυχίες που προηγήθηκαν, όλες με καθυστέρηση, ήταν:

  Εξιχνίαση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά
  Σύλληψη και εξάρθρωση εγκληματικού κυκλώματος στη Ζάκυνθο
  Ανεύρεση έργων από Εθνική Πινακοθήκη (πίνακες Πικάσο – Μοντριάν)
  Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά τόνισε πως ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς.

  «Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της μικροεγκληματικότητας, που μέχρι το 2019 υπήρξε μία αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

  «Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε εμείς εδώ, η παρούσα πολιτική ηγεσία από κοινού με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τη φυσική ηγεσία, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη -η Ελληνική Αστυνομία- κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ