Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Καυτές αποκαλύψεις για το Noor1 – Η επίσκεψη Μαρινάκη στο σπίτι του Τριανταφυλλόπουλου και η παρέμβαση υπουργού της ΝΔ

  Καυτές αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την «Κυριακάτικη Εφημερίδα» για την υπόθεση του Noor 1.

  Μια επίσκεψη του εφοπλιστή Bαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για τη συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, με συμμετοχή του προφυλακισμένου Γιαννουσάκη. 

  Οι προσπάθειες του δημοσιογράφου να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

  Μία επιστολή-βόμβα με αποκαλύψεις για τη συμμορία λαθρεμπόρων καυσίμων και ναρκωτικών, με παραλήπτες τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. 

  Ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που έσπευσε στον Κορυδαλλό, για να πιέσει τον Γιαννουσάκη να αλλάξει την κατάθεσή του! 

  Σε αυτές και άλλες πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχωράει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Χαρδαβέλλα και δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017. Ο γνωστός ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως «μπήκε» δημοσιογραφικά στην υπόθεση και αποκαλύπτει το περιεχόμενο συνομιλιών του με Καμμένο, Μαρινάκη και Γιαννουσάκη, φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές μιας σκοτεινής ιστορίας, αλλά και γιατί θεωρεί «λεβέντη» τον Πάνο Καμμένο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ