«Η ανήθικη πρόταση σε γνωστή δημοσιογράφο και η πολιτική εκτόξευση…» – Σάλο έχει προκαλέσει το σοκαριστικό άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη για το «γουρούνι» της πολιτικής (pic)

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τη δράση του πολιτικού και ακαδημαϊκού, ο οποίος εκμεταλλευόταν την ισχύ της θέσης του για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στις φοιτήτριές του, τις οποίες είτε δελέαζε είτε εκβίαζε με τον βαθμό στις εξετάσεις.

Το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη με τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες της δράσης του κτήνους, που οι φοιτήτριές του τού είχαν δώσει το παρατσούκλι «το γουρούνι», μπορεί να ξάφνιασε την κοινή γνώμη, αλλά πολλοί από τους συναδέλφους του αναγνώρισαν τον δράστη, που είχε και «ντιβάνι» στο γραφείο του στο πανεπιστήμιο: «Ο “αστικός μύθος”, που δεν ήταν τελικά και τόσο μύθος, ήταν πως στο γραφείο του στο πανεπιστήμιο είχε βάλει και ντιβάνι. Τις ωραίες φοιτήτριες που σταμπάριζε τις ξεμονάχιαζε όπου του δινόταν η ευκαιρία και μαζί με τα κοπλιμέντα, όλα συνοδευόμενα υπό το τεράστιο βάρος της σχέσης διδάσκοντος και διδασκομένης, έπεφτε στο τέλος το ερώτημα “θέλεις ένα δεκαράκι;” μαζί με διευκολύνσεις για μετά και σπρώξιμο, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, για εργασίες, με επίσης καλό βαθμό, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κ.λπ.».

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του άρθρου έχουν προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης περιγράφει τη δράση του «γουρουνιού», ο οποίος φακέλωνε κανονικά όλες τις φοιτήτριες που είχε σκοπό να παρενοχλήσει, βήμα βήμα: «Η ίδια η πράξη, βέβαια, για όσες υπέκυπταν στο διά της κατάχρησης εξουσίας κόρτε του κυρίου καθηγητού, για την ολοκλήρωσή της στο ντιβάνι του γραφείου ή αλλού απαιτούσε το θύμα να έχει γνώσεις τριγωνομετρίας, διότι για να ολοκληρωθεί απαιτείτο το θύμα να βρει αυτό που λένε στην Πολεμική Αεροπορία “γωνία προσβολής”, λόγω των τεράστιων φυσικών εμποδίων, αποτέλεσμα χρόνιας βουλιμίας. Ανώνυμες φυσικά ηρωίδες όσες είπαν “όχι” και δεν πήραν το δεκαράκι στο μάθημα και το ακαδημαϊκό “σπρώξιμο”».

Ο ακαδημαϊκός και πολιτικός «γύπας» δεν σταμάτησε τη δράση του στο πανεπιστήμιο, αλλά τη συνέχισε και στον στίβο της πολιτικής: «Τότε στα ντουζένια του, όταν έκοβε κάθε βράδυ μεροκάματο στα κανάλια της διαπλοκής όπου περιέφερε το εγώ του σαν διάνος, ο ακαδημαϊκός – πολιτικός γύπας κιαλάρισε όμορφη νεαρή δημοσιογράφο, από τα καλύτερα παιδιά της δημοσιογραφικής πιάτσας… Έτσι, θολωμένος από τον ασυγκράτητο πόθο του, παρά την αρχικώς ευγενική άρνηση της δημοσιογράφου, κλείδωσε την πόρτα του γραφείου, άφησε το… προυτσάλισμα και άρχισε να την κυνηγάει μέσα στο γραφείο γύρω από τα έπιπλα. Μόνο όταν εκείνη έβαλε τις φωνές και ο φόβος του σκανδάλου έπεσε σαν κουβάς παγωμένο νερό πάνω στο γραβατωμένο “γουρούνι” ξεκλείδωσε την πόρτα και την άφησε να φύγει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις