Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Ένα ερώτημα προς τους κυρίους Μητσοτάκη και Δημητριάδη για ένα σκάνδαλο που έρχεται να συνταράξει το Μαξίμου

  Periodista

  Η πληροφορία μας ήρθε από δύο πηγές. Αν η πληροφόρησή μας ισχύει τότε το σκάνδαλο που αναμένεται να «σκάσει» θα συνταράξει το Μέγαρο Μαξίμου, την κυβέρνηση και την παρέα των «αρίστων». 

  Οι πηγές μας υποστηρίζουν ότι στενός, στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει αναγνωρισμένο διδακτορικό! 

  Ωστόσο, λένε ότι παραμένει στη θέση του και αμείβεται με βάση ένα διδακτορικό το οποίο δεν έχει αναγνωριστεί! 

  Αν όντως ισχύει η παραπάνω πληροφορία τότε θα πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Δεν γνωρίζουμε αν ο πρωθυπουργός και η γενική γραμματεία πρωθυπουργού γνωρίζουν την υπόθεση ή αν εξαπατήθηκαν από τον σύμβουλο, στην περίπτωση που όντως το διδακτορικό του δεν είναι αναγνωρισμένο. 

  Με το ξέσπασμα του σκανδάλου θα ζητηθούν ευθύνες, εκτός από τις πολιτικές και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ισχυρίζονται κάποιοι. 

  Εμείς θα θέσουμε ένα ερώτημα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κύριο Γρηγόρη Δημητριάδη. Όταν «σκάσει» το θέμα, θα ψάξουν την υπόθεση, θα ζητήσουν την παραίτηση του εν λόγω κυρίου ή το σύστημα Μαξίμου θα τον κρατήσει στη θέση του, όπως συνέβη – με τρόπο προκλητικό – με την περίπτωση της υπουργού Πολιτισμού στο σκάνδαλο Λιγνάδη – Μενδώνη;

  Θα επανέλθουμε με νέα ερωτήματα και στοιχεία όταν ολοκληρώσουμε την έρευνα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ