Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Συνεχίζει να προκαλεί παρά τη διαγραφή του ο Μπογδάνος

  Συνεχίζει να προκαλεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος –πλέον ανεξάρτητος βουλευτής μετά τη διαγραφή του από την Kοινοβουλευτική οOμάδα της Νέας Δημοκρατίας– ο οποίος με το εμφυλιοπολεμικό και φασιστικού χαρακτήρα παραλήρημά του μέσα από τη Βουλή προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση ακόμα και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.  


  Mιλώντας… αποψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Κ. Μπογδάνος εμφανίστηκε αμετανόητος, εμμένοντας στη θεωρία περί δύο άκρων και αναγνωρίζοντας ως (τα δύο) μοναδικά λάθη του τη δημοσιοποίηση ονομάτων νηπίων και τη δήλωσή του για «τανκς στην ΕΡΤ». 

  «Έχω δεχθεί τραμπουκισμό και από τη Χρυσή Αυγή, μου έχουν επιτεθεί και τα δύο άκρα», είπε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής που δήλωσε «αδιαπραγμάτευτος στις αρχές μου» και πρόσθεσε πως «λέω δημόσια, πολλές φορές, αυτά τα οποία οι πολίτες ή οι ψηφοφόροι μου λένε στα τραπέζια και στα καφενεία». 
  Για την πορεία στην οποία εμφανίστηκε με τον βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη έστειλε την… μπάλα στις κερκίδες, καθώς ισχυρίστηκε πως «ήμουν ενάντια κι όχι μαζί με τον Κασιδιάρη», ενώ για όσα τον Νίκο Δένδια σημείωσε απλώς πως ο υπουργός υπουργός Εξωτερικών «είχε κακή πληροφόρηση».
  Σε ακόμα μια προσπάθεια να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί, χαρακτήρισε τον «αντι-κομμουνισμό» ως «απαραίτητη συνεκτική αρχή του φιλελευθερισμού», ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο για «στοχοποιητκές ύβρεις από τον κ.Παφίλη, οι οποίες που απειλούν τη σωματική μου ακεραιότητα».


  Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Θάνος Παφίλης ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στη συζήτηση, ωστόσο ο Κ. Μπογδάνος αρνήθηκε την όποια αντιπαράθεση μαζί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ