Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Όταν ο Μητσοτάκης δεν εξαιρούσε τους Ολυμπιονίκες από τη διαθεσιμότητα…

  Σπεύδει λέει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης να συναντήσει τον πρωταθλητή της άρσης βαρών Θ.Ιακωβίδη ,μετά από τις δηλώσεις που έκανε για την εγκατάλειψη των Ελλήνων αθλητών…

  Ο Θ.Ιακωβίδης είπε όσα είπε μέσα από τη ψυχή του. Δεν υπήρχε ίχνος υποκρισίας ή οποιοδήποτε άλλο κίνητρο για να πει όσα είπε. Γι΄ αυτό και κέρδισε όλο τον κόσμο.

  Δεν χρειάζονται οι υποκριτικές δηλώσεις και οι διαβεβαιώσεις ότι “θα βρούμε λύση”. Δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι θέλουν να βρουν λύση ακόμη και κατόπιν εορτής. Για να μην ξεχνιόμαστε -γιατί σ΄ αυτό ποντάρουν οι πολιτικοί μας- ο σημερινός πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013. Τότε απαιτούσε να μάθει από το ΥΠΕΘΑ, “ποια ήταν τα προνόμια των στρατιωτικών” οι οποίοι είχαν κυριολεκτικά διαλυθεί από τις περικοπές.

  Την ίδια περίοδο δήλωνε σε  συνάντησή του με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον”. Η είδηση είχε δημοσιευθεί ΕΔΩ. 

  Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmilitaire.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ