Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Όσο και καλά να πάνε…» – Η πρόβλεψη του Ηλία Νικολακόπουλου για τις εκλογές που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις

  «Η κυβέρνηση βασίζεται στην αλαζονεία της πρόσκαιρης υπεροχής, κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση», δήλωσε μιλώντας στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ Ηλίας Νικολακόπουλος, που για χρόνια παρουσίαζε και ανέλυε τις δημοσκοπήσεις του MEGA.

  «Όσο καλά και να πάνε οι δείκτες των δημοσκοπήσεων, είναι ριψοκίνδυνο να πας σε ένα εκλογικό δίμηνο», εκτίμησε ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

  Για τα αποτελέσματα της έρευνας όσον αφορά στην εσωκομματική εκλογή στο Κίνημα Αλλαγής, που έβγαλε ότι προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος έναντι των άλλων υποψηφίων, ενώ η Φώφη Γεννηματά έρχεται τρίτη, μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο πολιτικός αναλυτής ανέφερε πως «έχει συγκεκριμένη στόχευση και έχει γίνει από συγκεκριμένα ΜΜΕ και στο παρελθόν».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ