Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Όλα θα τελειώσουν πριν από τη ΔΕΘ – Οι κακές για τη ΝΔ δημοσκοπήσεις και ο χρόνος που μετρά αντίστροφα

  Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον επικείμενο ανασχηματισμό αφού το επόμενο δεκαήμερο μέχρι και την εμφάνιση του πρωθυπουργού, στην ΔΕΘ θα πρέπει να έχουν τελειώσει όλα.

  Ακόμα και σήμερα μπορεί να είναι μια ημερομηνία που θα μάθουμε την νέα σύνθεση της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά δεν αποκλείεται λόγω των… ταξιδιών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η ημερομηνία του ανασχηματισμού να μετατοπιστεί για αργότερα.

  Ο ανασχηματισμός έρχεται μετά την πρώτη φορά που η κυβέρνηση είδε ξεκάθαρα να καταγράφει δημοσκοπικές απώλειες ειδικά μετά την εγκληματική διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών του Αυγούστου.

  Ο βαρύς αυτός μήνας τραυμάτισε ανεπανόρθωτα την εικόνα της κυβέρνησης και αυτό θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να το αλλάξει.

  Πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις σήμερα καθώς αύριο που έχει οριστεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός θα επιθυμούσε να έχει φρέσκα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα.

  Αλλαγές αναμένονται εκτός απροόπτου και σε υπουργεία που είχαν να κάνουν με την διαχείριση της ευθύνης των πυρκαγιών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ