Όλα θα τελειώσουν πριν από τη ΔΕΘ – Οι κακές για τη ΝΔ δημοσκοπήσεις και ο χρόνος που μετρά αντίστροφα

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον επικείμενο ανασχηματισμό αφού το επόμενο δεκαήμερο μέχρι και την εμφάνιση του πρωθυπουργού, στην ΔΕΘ θα πρέπει να έχουν τελειώσει όλα.

Ακόμα και σήμερα μπορεί να είναι μια ημερομηνία που θα μάθουμε την νέα σύνθεση της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά δεν αποκλείεται λόγω των… ταξιδιών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η ημερομηνία του ανασχηματισμού να μετατοπιστεί για αργότερα.

Ο ανασχηματισμός έρχεται μετά την πρώτη φορά που η κυβέρνηση είδε ξεκάθαρα να καταγράφει δημοσκοπικές απώλειες ειδικά μετά την εγκληματική διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών του Αυγούστου.

Ο βαρύς αυτός μήνας τραυμάτισε ανεπανόρθωτα την εικόνα της κυβέρνησης και αυτό θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να το αλλάξει.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις σήμερα καθώς αύριο που έχει οριστεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός θα επιθυμούσε να έχει φρέσκα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα.

Αλλαγές αναμένονται εκτός απροόπτου και σε υπουργεία που είχαν να κάνουν με την διαχείριση της ευθύνης των πυρκαγιών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;