Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ψεύτικη αισιοδοξία και ανοσία της αγέλης το σχέδιο της κυβέρνησης

  Δριμεία επίθεση προς την για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος τονίζοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «εφαρμόζει “ανοσία της αγέλης” και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία».

  Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις παλινωδίες κυβερνητικών στελεχών οι οποίοι επαναλαμβάνουν ότι σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία. «Τα ίδια έλεγαν και για το 2021. Το “τελευταίο μίλι” όμως άφησε πίσω του 15.952 απώλειες».

  «Η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία σαν να είναι parking, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Με θράσος υπερασπίζονται το εγκληματικό πρωτόκολλο του 50%+1 και αρνούνται να μειώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες ανά τμήμα. Δεν προβλέπουν καν άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς των οποίων το παιδί θα νοσήσει» επεσήμανε ο  εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  «Στο θράσος Κεραμέως – Μητσοτάκη απάντηση δίνουν τα στοιχεία. Το γεγονός ότι η Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη βρέθηκε δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους. Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν» υπογράμμισε ο ίδιος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ