Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χοντρό παρασκήνιο: Που θα γίνει η πρώτη συνάντηση Ανδρουλάκη – Τσίπρα

  Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης με έδρα στις Βρυξέλλες.


  Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων έχει ενώσει τους δύο άνδρες σε ένα κοινό μέτωπο κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, στην περίπτωση της σημερινής (Τετάρτη) συνάντησής του δεν… θα γίνει – όπως είναι αναμενόμενο – συζήτηση για κάποιου είδους συνεργασία.

  Την Τετάρτη λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλεζου και στα εγκαίνια της αίθουσας «Μανώλης Γλέζος» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Το παρόν στην εκδήλωση θα δώσει και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το topontiki.gr να γνωρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εξεταστικής Τσίπρας – Ανδρουλάκης δεν είχαν καμία επικοινωνία.

  Ίσως σήμερα λοιπόν έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις πρώτες τους «κουβέντες» στις Βρυξέλλες, καθώς θα είναι και οι δύο ομιλητές στην εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλεζου.
  Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η διεθνοποίηση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ