Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Χαστούκια» κατά του Άδωνι για το «καλάθι του νοικοκυριού»

  Με μποϊκοτάζ στο «καλάθι του νοικοκυριού» που εκτόξευσε τις τιμές στα ράφια, προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Λεχουρίτης, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι δεν θα συνδράμει η κυβέρνηση με κρατική χρηματοδότηση, και προέτρεψε τις καταναλωτικές οργανώσεις να στραφούν στους καταναλωτές για την άντληση εσόδων. «Με τον πόλεμο στο “καλάθι” δεν βοηθάτε να πέσουν οι τιμές, δεν βοηθάτε τον καταναλωτή» είπε και έκανε λόγο για «τύποις εκπροσώπηση» των καταναλωτών.

  Ο γ.γ. της ΒΙΟΖΩ, κ. Κωστής, απευθυνόμενος στον Αδ. Γεωργιάδη ανέφερε πως «στην ουσία μας κλείσατε, ούτε δραχμή δεν πήραμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας» δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν γίνεται να χρηματοδοτούνται οι εταιρίες και να κλείνει η στρόφιγγα στις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

  Πυρά κατά του Γεωργιάδη εξαπέλυσε και η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Κωνσταντίνα Γκογκάκη η οποία χαρακτήρισε ως «πιο σύντομο ανέκδοτο» την προστασία των καταναλωτών από την κυβέρνηση. Μάλιστα κατηγόρησε τον Γεωργιάδη ότι με το νομοσχέδιο «αθροίζετε αντιδραστικούς νόμους που ξήλωσαν την κυριακάτικη αργία και ξεχείλωσαν το ωράριο».

  Σημειώνεται ότι η απουσία του επικεφαλής του Συνηγόρου του Καταναλωτή, Λευτέρη Ζαγορίτη, από τη συνεδρίαση προκάλεσε απορίες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ