Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Χαμός στο ΚΙΝΑΛ: Απέχει από την ψηφοφορία ο Ανδρέας Λοβέρδος – Κόντρα στην απόφαση της Φώφης

  Κόντρα στην απόφαση του ΚΙΝΑΛ να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια φαίνεται ότι αποφάσισε να πάει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

  Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός έκανε γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί των άρθρων του νομοσχεδίου για την εξίσου άσκηση της γονικής μέριμνας και το τεκμήριο του χρόνου επικοινωνίας.

  Ήδη από τη Δευτέρα, ο Α. Λοβέρδος είχε ενημερώσει το ΚΙΝΑΛ ότι, δεδομένου πως ο ίδιος είχε θέσει εμφατικά το ζήτημα της συνεπιμέλειας από το 2016, θεωρεί ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης κινείται σε βελτιωτική κατεύθυνση.

  Σημειώνεται ότι αποστάσεις από την επίσημη θέση του κόμματος κράτησε κι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, λέγοντας ότι «σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες, θεωρώ ότι η συνεπιμέλεια πρέπει να προχωρήσει».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ