Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Φωτιές» άναψε η Τσαπανίδου – Εκβιάζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης;

  Στα «χαρακώματα» βρέθηκαν χθες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας ότι όσο πλησιάζουμε στις κάλπες ο υδράργυρος ανάμεσα σε Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη θα ανηφορίζει… Η φωτιά άναψε από νωρίς το πρωί, όταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, εγκαταλείποντας τα προσχήματα, υποστήριξε ότι μια συγκυβέρνηση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να ήταν προϊόν εκβιασμού.

  Πρόκειται για μια θέση, σύμφωνα με αντικειμενικούς παρατηρητές, που έχουν υποστηρίξει δημόσια τόσο ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης όσο και κορυφαία στελέχη, όπως ο Παύλος Γερουλάνος, που κατήγγειλαν την απόπειρα του Μαξίμου να θέσει το κόμμα τους υπό ομηρία.

  Σαν έτοιμος από καιρό, ωστόσο, ο ομόλογος της Π. Τσαπανίδου Δημήτρης Μάντζος σήκωσε αμέσως το γάντι, σπεύδοντας να δηλώσει (ΣΚΑΪ): «Προσδοκούσαμε ότι η κυρία Τσαπανίδου θα έφερνε άλλο ύφος και ήθος στην πολιτική επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυσάρεστο ότι διαψευδόμαστε τόσο γρήγορα. Βεβαίως, δεν εκπλήσσομαι προσωπικά. Εκπλήσσομαι ίσως από την ταχύτητα με την οποία η κυρία Τσαπανίδου μπήκε στον ρόλο και υιοθέτησε τις πρακτικές του κ. Πολάκη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν αναδειχθεί δικαιωματικά πρωταθλητές σε “ψεκασμένα” σενάρια και συνωμοσιολογία».

  Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος
  Στο ίδιο επικριτικό ύφος συμπλήρωσε: «Η κυρία Τσαπανίδου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ένα θεσμικό μέτωπο αρραγές απέναντι στους παρακρατικούς μηχανισμούς, απέναντι στις αντιθεσμικές επιλογές και επί ΝΔ και επί ΣΥΡΙΖΑ. Οπως τότε, έτσι και τώρα, εμείς δεν κάναμε και δεν κάνουμε ούτε υποκλοπές, όπως δεν κάναμε ούτε κάνουμε “κάλπικα” δημοψηφίσματα ούτε δημιουργούμε σκάνδαλα με τα ΜΜΕ, μοιράζοντας, εκτός από άδειες, και μετοχές στα κανάλια. Είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό και οι δύο».

  Δίνοντας συνέχεια στη δημόσια έριδα, κάτι που σύμφωνα με κομματικές πηγές σημαίνει ότι από δω και στο εξής η Κουμουνδούρου δεν πρόκειται να αφήνει τίποτε να πέφτει κάτω, η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε αιχμηρά: «Με έκπληξη παρακολούθησα την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρης Μάντζος. Αφορμή το ερώτημα που έθεσα για τον σκοπό των παρακολουθήσεων του μισού πολιτικού συστήματος από το παράκεντρο εξουσίας με ευθύνη του πρωθυπουργού. Ερώτημα που εκπορεύεται από την πεποίθησή μου ότι δεν υπήρξαν λόγοι εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις. Εξάλλου και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα».

  Στο υστερόγραφο, μάλιστα, προσθέτει: «Παραπέμπω τον κ. Μάντζο, που έσπευσε να με χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγo και ψεκασμένη, στις προ πέντε ημερών δηλώσεις του κ. Γερουλάνου. Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιολόγος;»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ