Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Φαντάζει αδύναμος σε φίλους και αντιπάλους – Τη Δευτέρα οι εξελίξεις

  Τη Δευτέρα πρόκειται να ανακοινωθεί η ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας η οποια έμεινε «στον αέρα» μετά την παρολίγον υπουργοποίηση του ναυάρχου εν αποστρατεία Ευάγγελου Αποστολάκη.

  Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου γνωστοποίησε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις για γίνουν τη Δευτέρα επαναλαμβάνοντας πως η πολιτική ηγεσία που θα ανακοιωθεί «θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του πεδίου».«Να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια η επιλογή η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις», τόνισε.

  Απαοφεύγοντας να απαντήσει αν θα είναι πολιτικό πρόσωπο ή όχι ή αν θα είναι μόνο υπουργός ή υπουργός και υφυπουργός, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι «το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δεν δημιουργείται κατόπιν απαιτήσεως του κ. Αποστολάκη, ήταν ειλημμένη απόφαση».

  Το Βατερλώ με Αποστολάκη δείχνει το μεγάλο πρόβλημα της ΝΔ

  Αραγε, η γκάφα αυτή του Μαξίμου έγινε λόγω έπαρσης; Ανικανότητας; Της προλεχθείσας αίσθησης ότι κυβερνούν «ερήμην»; Όποια κι αν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό για τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη.

  Σε έναν ανασχηματισμό που προαναγγέλλονταν «δομικός», «σαρωτικός», «νέα αρχή ενόψει ΔΕΘ», 16 στους 20 υπουργούς παρέμειναν στη θέση τους. Ξηλώθηκαν οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Προστασίας Πολίτη, επισφραγίζοντας την αποτυχία της κυβέρνησης σε πανδημία και πυρκαγιές.

  Η Νέα Δημοκρατία έχει στρατηγικό πρόβλημα. Το αφήγημα περί επιτελικού κράτους έχει καταρρεύσει, ο Μητσοτάκης φαντάζει αδύναμος σε φίλους και αντιπάλους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ