Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Υπουργός μηδενικής σοβαρότητας…

  Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο επικεφαλής του κρατικού μηχανισμού που έχει ως αποστολή την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Οφείλει λοιπόν να έχει σε ετοιμότητα τον μηχανισμό του, να παρακολουθεί από κοντά τις… εξελίξεις και βεβαίως να παρέχει την ενημέρωση που δικαιούται η κοινή γνώμη. Και κυρίως οφείλει να είναι σοβαρός.

  Όταν δεν είναι, δημιουργείται εύλογα στους πολίτες η ανησυχία για το τι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν αναλάβει τις τύχες της χώρας.

  Ο Χρυσοχοΐδης βγήκε την προπερασμένη Δευτέρα, με δύο φωτιές εκτός ελέγχου, να μας ενημερώσει για το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας του κρατικού μηχανισμού.  Έκτοτε δεν εμφανίστηκε πουθενά, την ώρα μάλιστα που πολίτες από τη βόρεια Αττική, την Εύβοια, τη Μάνη, την Ηλεία και την Αρκαδία ούρλιαζαν ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις ήταν ανεπαρκείς.

  Εμφανίστηκε ξανά χθές για να ενημερώσει ότι έσβηνε φωτιές με τη μάνικα στην Αρχαία Ολυμπία, έτρεχε πάνω – κάτω στην Πάρνηθα και συντόνιζε την Πυροσβεστική. «Και πυροσβέστης, και επιτελικός» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, αξιώνοντας να του πούμε και μπράβο.

  Τόσο σοβαρός.

  Η μισή Ελλάδα έχει καεί με 2 μποφόρ κι αυτός διαφημίζει τη λεβεντιά του και δεν φείδεται καλών λόγων για τον εαυτό του. Και περιμένουμε από αυτούς τους τύπους να εξετάσουν σοβαρά τι δεν πήγε καλά, να εντοπίσουν αδυναμίες στον κρατικό μηχανισμό και να κάνουν βελτιώσεις. Αυτοί μόνο να παρασημοφορούν τον εαυτό τους είναι ικανοί.  Όταν δεν κρύβονται.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗΑυγή

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ