Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το τελευταίο χαρτί του Αλέξη Τσίπρα για να κάνει την ανατροπή – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και τι πιστεύει ο ίδιος

  Η παρατεταμένη και αόριστη ως προς το πότε θα ξεκινήσει επίσημα, προεκλογική περίοδος γίνεται με μεθόδους που δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν. Με πολλά social media, life style συνεντεύξεις και δυο πολιτικούς αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που δυσκολεύονται να συναντηθούν ακόμα και στη Βουλή, πόσο μάλλον σε debate.

  Οι διαφορές που δίνονται για την πρόθεση ψήφου μπορεί να φτάνουν τις 8-9 μονάδες σε μία περίοδο σκανδάλων και ακρίβειας, από δημοσκοπήσεις που γίνονται για φιλοκυβερνητικά Μέσα, η διαφορά όμως φαίνεται να πλησιάζει πιο πολύ στο 4-5%, ένα ποσοστό που μπορεί ακόμα και να ανατραπεί σε μία μαζική συσπείρωση τις τελευταίες εβδομάδες.

  Πώς θα μπορούσε να γίνει όμως αυτό από την πλευρά της αντιπολίτευσης; Όπως μεταδίδει το instanews.gr, ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει ότι αυτό θα γινόταν σε ένα debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μόνο οι δυο τους, εκεί που στηρίζει πολλά για να ανατρέψει τη διαφορά, να στριμώξει τον πρωθυπουργό κερδίζοντας πολλές μονάδες, κυρίως από τους αναποφάσιστους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ