Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ που έριξε στο τραπέζι ο Νίκος Ανδρουλάκης

  Τυχαίο ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει συνεχώς για ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη;

  Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr:

  Ένα σύνθετο όνομα, που θα περιλαμβάνει και τη λέξη ΠΑΣΟΚ, προαναγγέλλει το τελευταίο διάστημα για το Κίνημα Αλλαγής ο νέος του αρχηγός Νίκος Ανδρουλάκης.

  Ο ίδιος, μάλιστα, όπως παρατηρούμε, χρησιμοποιεί συχνά στις τελευταίες του ομιλίες τον όρο «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη». Το έκανε και το μεσημέρι της Δευτέρας, στις δηλώσεις του κατά τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής στη Χαριλάου Τρικούπη, αναφέροντας πως «ο τόπος έχει ανάγκη μία ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Ο στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, διότι πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα».

  Τυχαίο; Δεν νομίζω – που έλεγε και η σχετική διαφήμιση.

  Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως το «ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη» είναι αυτή τη στιγμή η πιθανότερη μετονομασία του Κινήματος Αλλαγής από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

  Κατ΄ αυτόν τον τρόπο επαναφέρει το όνομα του ΠΑΣΟΚ. αλλά με την προσθήκη «Δημοκρατική Παράταξη» καλύπτει και τα σελέχη εκείνα, πχ της Ανανεωτικής Αριστεράς, που δεν θα ήθελαν να βρεθούν ξαφνικά στο… ΠΑΣΟΚ, όπως έχουν δηλώσει και το προηγούμενο διάστημα.

  Το ερώτημα, πάντως, σε μια τέτοια περίπτωση είναι τι θα γίνει με το ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ και τα χρέη στις τράπεζες. Αλλά, εφόσον επιλεχθεί τελικά το όνομα αυτό, προφανώς… έχουν γνώσιν οι φύλακες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ