Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το μεγάλο δίλημμα: Τι θα κάνουν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα Κασιδιάρη – Η απόφαση που μπορεί να κρίνει πολλά στις εκλογές

  Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και κατ’ επέκταση η Νέα Δημοκρατία φοβάται τις μεγάλες διαρροές προς τα δεξιά της και κυρίως προς το κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα του Ηλία Κασιδιάρη.

  Γι’ αυτό και το υπουργείο Εσωτερικών σε συνάρτηση με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να αποκλείσει την κάθοδο κόμματος που έχει στην ηγεσία της έχει πρόσωπο που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή και έχει καταδικαστεί.

  Ήδη ο κ. Γεραπετρίτης σε συνεννόηση και με άλλους συνταγματολόγους του ευρύτερου πολιτικού συστήματος, έχουν περιεργαστεί μία ρύθμιση – καλά μελετημένη, όπως λένε, για να μην μπορεί να εκπέσει των δικαστηρίων.

  Την ρύθμιση αυτή, μυστικά, την έχει επικοινωνήσει με στελέχη όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, από τα οποία ζητάνε την συναίνεσή τους όταν θα ψηφιστεί στη Βουλή.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται ότι η είσοδος Κασιδιάρη στη Βουλή θα βοηθήσει να ακουστεί ο λόγος του παντού.


  Μέχρι τώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει μία πολύ καλή απήχηση, επικοινωνεί με το κοινό του μέσα από τηλεφωνικές συνεντεύξεις που δίνει από τη φυλακή και αναρτώνται στη σελίδα του στο youtube με χιλιάδες followers.

  Ο όγκος των likes που παίρνει είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που παίρνουν οι σελίδες Μητσοτάκη + Τσίπρα μαζί.

  Για φανταστείτε αν μπει στην Βουλή και αποκτήσει δικαίωμα προβολής των θέσεων του στα δημόσια ΜΜΕ ως κοινοβουλευτικό κόμμα, τι απήχηση θα έχει.

  Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; – Θα παίξει το παιχνίδι Μητσοτάκη;

  Είναι πολύ περίεργο τι θα πράξουν τα υπόλοιπα κόμματα. Βασικά ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι το δεύτερο κόμμα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το bankingnews.gr.
  Από την μία ιδεολογικά είναι αντίθετος απέναντι στην Χρυσή Αυγή, τον Ηλία Κασιδιάρη και τους «Έλληνες» και εκ πρώτης φαίνεται φυσικό να συμφωνήσει σε μία τέτοια ρύθμιση.
  Από την άλλη, όμως, η μη είσοδος Κασιδιάρη στην Βουλή, εξυπηρετεί τη ΝΔ. Η ΝΔ, αν μπουν οι «Έλληνες για την Πατρίδα» θα πρέπει να πιάσει μεγαλύτερο ποσοστό για την αυτοδυναμία, δηλαδή σε μία επτακομματική Βουλή.
  Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα ψηφίσει ιδεολογικά ή θα ψηφίσει με το συμφέρον του;

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ