Το κόμμα – έκπληξη που έκανε πρόταση στον Πρετεντέρη να ώστε να είναι υποψήφιος – Το ραντεβού με τον Τσίπρα

Ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον Σεπτέμβριο έχει επιστρέψει στο MEGA ως κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων και εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο ίδιος μίλησε για τα χρόνια απουσίας του από την τηλεόραση λέγοντας πως τα τρία χρόνια «έβλεπα ελάχιστα τηλεόραση και δελτία ειδήσεων. Αν χρειαζόταν να δω, έβλεπα το δελτίο του ΣΚΑΪ». Σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr, αποκάλυψε μάλιστα πως είχε πολλές προτάσεις να μπει στην πολιτική «από δυο-τρία κόμματα. Δεν τα μετράω».

«Δύο, τρία; Μπορώ να υποθέσω Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ. Το τρίτο ποιο μπορεί να είναι άραγε; Δεν υπάρχει τρίτο, δεν μπορώ να σκεφτώ τρίτο εννοώ…» του είπε ο δημοσιογράφος με τον Γιάννη Πρετεντέρη να γελάει και να απαντά: «υπάρχει τρίτο. Αλλά φυσικά δεν θα σας πω ποιο».

Οσο για το αν θα ζητούσε συγγνώμη για κάτι που έχει πει ή έχει γράψει: «Δεν έχω βρίσει ποτέ κάποιον, δεν συκοφάντησα κανέναν. Ποτέ. Δεν είναι ποτέ προσωπικά υβριστικό το ύφος μου, ειρωνικό ναι, μερικές φορές, αλλά αυτό είναι άλλο».

Επίσης αποκάλυψε τι έγινε στο περίφημο ραντεβού με τον Τσίπρα τον Σεπτέμβρη λέγοντας πως ο ίδιος το προκάλεσε: «Θεώρησα καλό να τον επισκεφθώ λίγο πριν επιστρέψω στην τηλεόραση και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας. Πήγα και στον Μητσοτάκη. Μίλησα με πολλούς πολιτικούς. Ηρθα σε μια καινούρια δουλειά και ήθελα να δώσω τα διαπιστευτήριά μου. Ζήτησα να δω τον Τσίπρα, πολύ ευγενικά με δέχθηκε και μιλήσαμε δύο ώρες. Ηταν ευγενέστατος και συμπαθέστατος».

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1